Vi søger dygtig økonomi- og regnskabschef

Har du lyst til at være en del af det dynamiske og moderne erhvervsadvokatfirma, INNOVA, beliggende i Aarhus, så har du muligheden nu.

Du vil få ansvaret for driften af INNOVAs bogholderi og regnskab. Alt fra dagligt drifts- og klientbogholderi til rapportering, økonomistyring og regnskabsaflæggelse. En regnskabsmæssig baggrund, gerne fra revisionsbranchen, vil være en fordel.

Vi lægger vægt på, at du er faglig stærk, analytisk, energisk, serviceminded, socialt anlagt, og at du både arbejder selvstændigt og kan samarbejde.

INNOVA er i gang med en digitalisering af virksomhedens drifts- og klientbogholderi. Du vil overtage ledelsen af denne udvikling, af hvilken årsag det vil blive tillagt vægt, at du har gode IT-kundskaber.

INNOVA anvender advokatsystemet LEGIS 365 og regnskabsprogrammet e-conomic. Det vil være en fordel, hvis du er superbruger af e-conomic eller som minimum har erfaring med dette.

INNOVA Advokatfirma kan tilbyde

I stillingen vil du få en meget alsidig arbejdsdag med en stor kontaktflade både internt og eksternt. Du vil komme til at indgå i et team med vores administrationschef og referere til virksomhedens partnerkreds.

Som økonomi- og regnskabschef for INNOVA bliver du en del af en spændende og vækstende virksomhed, som p.t. beskæftiger 32 engagerede og kompetente medarbejdere, herunder 22 jurister.

INNOVA er stiftet i 2007 og har efterfølgende været i stærk vækst. Over de seneste fem år er omsætningen fordoblet. INNOVA beskæftiger sig med en lang række erhvervsretlige områder på specialistniveau og servicerer en lang række danske erhvervsvirksomheder. INNOVA er kendt for en meget kommerciel tilgang til rådgivningen af advokatfirmaets erhvervsklienter.

INNOVA har gennem en årrække modtaget anerkendelser hos det internationale ratingbureau, The Legal 500.

Læs mere om INNOVA og Legal500 her.

Du kan også læse mere om INNOVA på vores hjemmeside: www.innova-law.com.

Tiltrædelse og løn:

Efter aftale

Ansøgningsfrist: 

10. maj 2023.

Spørgsmål:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Christian Lomborg Jessen på tele-fonmobil 28 73 80 70, eller e-mail: clj@innova-law.com.

Ansøg job:

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.