Specialiseret rådgivning

INNOVA’s sundhedsgruppe leverer specialiseret rådgivning til en række forskellige faggrupper indenfor sundhedssektoren, herunder fysioterapeuter, tandlæger, speciallæger m.fl.

Vores rådgivning omfatter blandt andet:

  • Opstart af klinik, herunder valg af virksomhedsform, finansiering, udarbejdelse og forhandling af fællesskabsaftaler m.v.
  • Køb og salg af klinik, herunder gennemførelse af juridisk Due Diligence, udarbejdelse og forhandling af overdragelsesaftaler m.v.
  • Ansættelsesretlig rådgivning og rådgivning vedrørende indlejere, herunder vedrørende patient- og konkurrenceklausuler og rækkevidden af disse.
  • Erhvervslejeret, herunder vedrørende opsigelsesmuligheder, uopsigelighed, afståelses- og fremlejeret, regulering til markedsleje m.v.

En af vores kernekompetencer er køb og salg af klinikker. Gennemførelse af et køb eller et salg er en kompleks proces. Vores erfarne sundhedsteam står klar til at hjælpe med at navigere gennem de juridiske udfordringer, der kan opstå i forbindelse med køb og salg af en virksomhed. Vi er specialister i at strukturere og gennemføre juridisk Due Diligence samt udarbejde og forhandle overdragelsesaftaler.

Vores mål er at give vores klienter den bedst mulige rådgivning og hjælp, så de kan fokusere på deres forretning. Vores team af erfarne jurister er altid tilgængelige for at besvare spørgsmål og hjælpe med at løse juridiske udfordringer på en effektiv og professionel måde.

INNOVA er medlem af klinikejersamarbejdet klinikejer.dk, som har til formål at ydet specialiseret rådgivning til klinikejere.

 

Testimonials

”Nicolas Wyndham Sich har været en uundværlig støtte i købsprocessen af min tandlægeklinik. Hans ekstraordinære evne til at være tilgængelig, præcise rådgivning, og imødekommende professionalisme har gjort hele processen let og tillidsfuld. Jeg kunne ikke have bedt om en bedre støtte i denne vigtige beslutning.”

A.Raouf B.Zadeh tandlæge og klinikejer “Tandlægerne Skt. Anne Plads”