INNOVAs advokat Martin Sønder tiltrådte i maj måned som bestyrelsesformand i den nye bestyrelse for Sky-Work ApS.

Sky-Work er den første virksomhed i sin branche, der får en professionel bestyrelse.

Denne specialiserede entreprenørvirksomhed har eksisteret siden 2016, og udfører opgaver inden for bygge- og anlægsbranchen via erhvervsklatring (Rope Access). Iført klatreseler kan Sky-Work udføre entreprise-, vedligehold-, montering- og rengøringsarbejde på svært tilgængelige områder, herunder høje bygninger, snævre skakte, lagerhaller mm.

Fra at være en enkeltmandsvirksomhed, er der nu 10 personer i gang med opgaver for Sky-Work. Ofte anvendes (faste) freelancere til de specifikke cases.

Stifter af og direktør i Sky-Work Jeppe Graversen om at have en bestyrelse:

Jeg har fået en bestyrelse for at få mere fokus. Fordi som stiftere af firmaet har vi travlt med den daglige drift. Bestyrelsen får skabt og holdt fokus på udvikling, og de har andre øjne på det.

De er også nogen, som man skal referere til. At være sin egen chef er både godt og skidt.

Martin er advokat og har professionelle øjne på firmaet. Han kan holde vores fokus på at øge vores vækst hos Sky-Work. Han hjælper med at få hele Sky-Work op på et højere niveau.

Det kræver andre kompetencer end jeg selv har. Når man sidder overfor større kontakter, især større virksomheder så er det godt at have Martin med. For det har han prøvet før, og er vant til.”

Læs mere om cases hos Sky-Work.

INNOVAs advokater sidder i flere virksomheder og foreningers bestyrelser, hvor de aktivt deltager i udvikling af virksomhederne ved at bruge deres erfaring, juridiske viden og branchekendskab, samt deres netværk.