Øland er Skandinaviens førende totalleverandør af ventilationsprodukter. INNOVA Advokatfirma har bistået de tre stiftere i forbindelse med salget af Airforce ApS til Øland.

Opkøbet af Airforce ApS er det største opkøb Øland har foretaget og opkøbet har udover 18 medarbejdere og en stærk projekt- og automatikafdeling også givet Øland en unik faglig viden inden for brandtekniske systemer.

Airforce ApS blev etableret for mindre end tre år siden af tre tidligere kollegaer fra ventilationsbranchen. Den ene af ejerne, Brian Schiøtt, som er teknisk direktør i virksomheden, er et velkendt navn i branchen. Han har i en lang årrække siddet i diverse normudvalg inden for ventilation og brandsikkerhed og er bl.a. hoved- og medforfatter på en række normer herunder DS 428, DS 447 og DBI Retningslinje 027.   

Efter opkøbet af Airforce ApS runder Øland 150 medarbejdere. De fire medarbejdere, Airforce ApS har på Sjælland, flytter ind hos Øland i Brøndby. De øvrige 14 medarbejdere fortsætter med base i Thorsø, hvor Airforce ApS også hidtil har haft til huse.

Kontakt advokat Rasmus Thusgaard for rådgivning om køb eller salg af virksomheder.