Igen i år er INNOVA Advokatfirma med i Legal 500 i kategorien ’Fast ejendom og entreprise’ og denne gang også inden for kategorien ’Køb og salg af virksomheder (M&A)’, som er et af vores fokusområder.

Hos INNOVA Advokatfirma har vi fokus på at udnytte hinandens kompetencer på tværs af fagområder og samarbejder tæt om de klienter, vi har i huset. Vi sætter en ære i at løse vores opgaver professionelt og har udover en juridisk tilgang også en kommerciel og praktisk tilgang til tingene.

Derfor er vi også meget stolte af de udtalelser, vores klienter har givet til Legal 500. Her er et par eksempler:

”Meget stærke personligheder. Meget professionelle, talentfulde og dygtige. Juridisk rådgivning og kommerciel tænkning er integrerede dele i de leverede tjenester.”

 ”De advokater, du møder, er dygtige og kompetente og ved, hvordan man møder klienten i øjenhøjde. Innovas evne til at vurdere og rådgive i sagsforløbet gav mig hjælp til at holde fokus på sagen.”

 ”De er et team, der supplerer hinanden rigtig godt på tværs af deres højeste kompetencer, og vi har altid modtaget perfekt hjælp og besparelser i alle processer.”

Legal 500 er et internationalt anerkendt og prestigefyldt juridisk opslagsværk og rankingbureau, som hvert år placerer advokatfirmaer og advokater på en liste over de absolut bedste på internationalt niveau.

Du kan læse mere om Legal 500 og vores placering her: https://www.legal500.com/firms/18428-innova-advokatfirma/25038-aarhus-denmark/