INNOVA har bistået ejerkredsen bag S-E-T A/S i forbindelse med salget af virksomheden til Relais Group Plc, Helsinki, Finland.

Ægteparret og stifterne Steen Rud og Birgitte Hansen startede egentlig virksomheden i søgen efter en ny retning. Steens daværende arbejde bestod i at servicere navigationsudstyr på fragtskibe og både i Aarhus og omegn. Fremtiden i dette marked var dog – ifølge Steen – ikke alt for lys, så der skulle ske noget andet.

Et importfirma blev skabt – og produktudvalget bestod bl.a. af noget af det udstyr, som han før servicerede – nu skulle det ud til den maritime branche samt landbrugs- og autobranchen. Der var nemlig vigtige fælles parametre ved disse – det skulle være stærkt og vandtæt.

Det blev i 2003 til S-E-T A/S, som nu importerer og distribuerer elektronisk udstyr via sit forhandlernetværk til autobranchen og den maritime branche, herunder bak- og sidekameraer, udstyr til videomonitorering, invertere, konvertere, batteriladere og tilbehør til alt fra turistbusser til tankbiler, servicevogne og personbiler, samt offshore- og offgrid- installationer.

Tryghed gennem hele transaktionen

Med mulighed for at salg til en større koncern stod Steen over for en udfordring, som han havde ganske lidt erfaring med. Fra starten blev Rasmus Thusgaard fra INNOVA Advokatfirma derfor taget med på råd, og det gav Steen og Birgitte den nødvendige tryghed og svar på de mange tvivlsspørgsmål, som der vil være gennem en sådan proces.

I samarbejde med mægler Jens Møller fra CIGNO Mergers & Acquisitions bidrog Rasmus og hans team hos INNOVA Advokatfirma til at forhandlingerne endte ud med et godt resultat for alle parter.

”Vi havde en overgang næsten dagligt fat på Rasmus” fortæller Steen og fortsætter, ”Han sad sågar i sommerferien og rettede til i aftalerne – det er vist ikke typisk, når man snakker med en advokat”.

Generelt kommer der stor ros fra Steen og Birgitte med den håndtering, som Rasmus og INNOVA Advokatfirma har lagt for dagen i forbindelse med salget af deres livsværk til Relais Group Plc.

INNOVA Advokatfirma ønsker parterne tillykke med transaktionen.