Innova advokatfirma har som primær målsætning at være den mest attraktive juridiske partner for jyske virksomheder, der udover traditionelle advokatydelser også ønsker en samarbejdspartner, hvis engagement i og forståelse for kundens virksomhed er en vigtig del af samarbejdet.

Med henblik på at styrke vores position er advokat Jørgen Lillelund Olsen pr. 1. september 2009 indtrådt som partner i Innova advokatfirma.

Jørgen Lillelund Olsen er 38 år og har hidtil virket som advokat hos Bech-Bruun fra 2001 og efterfølgende fra 2007 som partner i Holst, Advokater.

I en årrække har Jørgen Lillelund Olsen undervist ved Juridisk Institut på Århus Universitet i virksomhedsoverdragelse, og han er i dag ekstern lektor ved instituttet.

Hos Bech-Bruun og Holst, Advokater har Jørgen Lillelund Olsen været tilknyttet afdelingerne for generel erhvervsret og virksomhedsoverdragelse (M&A) og har deltaget som rådgiver ved en række af de største nationale og internationale virksomhedsoverdragelser i Danmark.

Som supplement til en solid juridisk erfaring med virksomheders forhold, er Jørgen Lillelund Olsen uddannet i strategisk ledelse og forretningsudvikling ved Henley Management College og virker i dag som eksternt professionelt bestyrelsesmedlem i en række danske og udenlandske virksomheder og erhvervsdrivende fonde.

Jørgen Lillelund Olsen vil i Innova advokatfirma blive tilknyttet firmaets erhvervsafdeling og vil beskæftige sig med generel erhvervsret, bestyrelsesarbejde og virksomhedsoverdragelse (M&A).

Vi glæder os til at præsentere Jørgen Lillelund Olsen for klienter og andre samarbejdspartnere.