INNOVA har for nyligt hjulpet Jysk Totalservice ApS igennem en virksomhedsomdannelse samt udvidelse af ejerkredsen. Selskabet er i den forbindelse omdannet fra et iværksætterselskab, IVS, til et anpartsselskab, ApS. Advokaterne Uffe Nørgaard og Martin Breum Sønder har udført det juridiske arbejde i denne forbindelse, samt ydet den relevante kommercielle rådgivning herom.

Om samarbejdet siger medejer Gitte Østerbye Jessen:

-Hos INNOVA har vi haft et samarbejde med advokaterne Martin Breum Sønder og Uffe Nørgaard, hvor vi oplevede en fantastisk effektiv behandling af omlægningen af firmaet og dets ejerforhold, herunder både med opfølgning ved møder, pr. mail og telefon.

Følelsen af at der bliver taget hånd om tingene på en yderst professionel måde, og det, at vi blev guidet igennem alt ned til mindste detalje, har været helt fantastisk og trygt for os.

Udover advokaterne Uffe Nørgaard og Martin Breum Sønder fra INNOVA, har revisor Jonas Svensson fra Deloitte været involveret i virksomhedsomdannelsen i form af udarbejdelse af påkrævet revisorerklæring.

Læs mere om Jysk Totalservice ApS her.