I INNOVA Advokatfirma er det en af vores fornemste opgaver at være en kompetent sparringspartner for vores klienter. Faktisk er et af de vigtigste elementer i samarbejdet med vores klienter engagement i og forståelse for de kommercielle og strategiske aspekter i virksomhedsdriften.

I sidste uge blev MIH VVS ApS en del af Bravida A/S. Fra INNOVA blev processen frontet af partner og M&A-specialist Rasmus Thusgaard, som har følgende kommentar:

”I overensstemmelse med MIHs ønske om fortsat vækst og innovation, procesoptimering og forbedring af arbejdsmetoder står man nu stærkere med en koncern som Bravida i ryggen. At understøtte vores klienters forretning og potentiale for udvikling er præcis, hvad vi ønsker at bidrage til.”

INNOVA Advokatfirma er en erhvervsorienteret virksomhed, der tilbyder sine erhvervsklienter specialistrådgivning inden for bl.a. virksomhedsoverdragelse (M&A), konkurs og rekonstruktion, selskabs- og skatteret, entrepriseret og fast ejendom, projektudvikling, erhvervsstrafferet og ansættelsesret.

Derudover er INNOVA Advokatfirma optaget i The LEGAL 500 inden for områderne Commercial, Corporate and M&A og Real Estate and Construction.