Nyt koncept til iværksættere

The Startup Company er et nyt koncept, der henvender sig til ambitiøse iværksættere. Formålet med konceptet er at lede udvalgte deltagere igennem et program der strækker sig over 100 dage, og som booster iværksætternes vækst. Igennem programmet bliver der arbejdet med en lang række forskellige temaer, og når det gælder jura, er det advokat Martin Breum Sønder fra INNOVA, som er deltagernes rådgiver og sparringspartner.

”Jeg ser meget frem til at arbejde med de udvalgte iværksættervirksomheder i et vækstprogram som The Startup Company. Det er min fornemmeste opgave at sikre de juridiske rammer for virksomhederne og deres ejere, og samtidig klæde ledelsen på kommercielt, til at agere i de respektive markeder overfor leverandører, kunder og andre samarbejdspartnere.”

Hos The Startup Company fungerer Martin endvidere som ”husadvokat” for de iværksættere som bruger det nuværende kontorfællesskab, og én gang om måneden er han at finde i huset, hvor brugerne frit kan drøfte eventuelle juridiske og kommercielle problemstillinger med ham.

Læs mere om Martin Breum Sønder her
Læs mere om INNOVA her 
Læs mere om The Startup Company her