Innova advokatfirma har i 2010 været i kraftig vækst.

Med henblik på fortsat at kunne servicere alle vores kunder på det højest mulige niveau, har vi netop ansat 2 dygtige advokater, der vil indgå i INNOVAs erhvervsretlige afdeling.

Advokat Rasmus Thusgaard kommer til INNOVA fra en stilling som advokat i Bech-Bruun Advokatfirma.

Rasmus Thusgaard har stor erfaring med virksomhedsoverdragelse (M&A), selskabsret, kommercielle kontrakter og generel erhvervsrådgivning.

Endvidere har Rasmus Thusgaard som en af ganske få danske advokater stor erfaring med investering og etablering i Vietnam, idet Rasmus Thusgaard i perioden 2009-2010 har været udstationeret som advokat for Bankinvest i Ho Chi Minh City i Vietnam.

Rasmus Thusgaard vil hos INNOVA primært være beskæftiget med forretningsområderne virksomhedsoverdragelse (M&A), kommercielle kontrakter og generel erhvervsret.

Læs mere om Rasmus Thusgaard her >>

Advokat Jane Rahn Stampe kommer til INNOVA fra en stilling som juridisk konsulent i Århus Kommune. Jane Rahn Stampe har tidligere været ansat i en årrække som advokat i Bech-Bruun Advokatfirma.

Jane Rahn Stampe har stor erfaring med ansættelsesretlige forhold, herunder særligt funktionærers retsforhold, samt skatteret.

Jane Rahn Stampe vil hos INNOVA primært være beskæftiget med forretningsområderne ansættelsesret, skatteret og generel erhvervsret.

Læs mere om Jane Rahn Stampe her >>