INNOVA Advokatfirma har bistået Holstrup Invest i forbindelse med salget af majoriteten i Blue Idea ApS.

Blue Idea ApS er en silkeborgensisk virksomhed i rivende udvikling, som har fokus på SMS-services. Blue Idea har 10 års erfaring og leverer i dag IT- og kommunikationsværktøjer til over 500 kunder i Danmark og Sverige blandt andet inden for forsyning, kommuner, forsikring og fjernvarme.

Blue Idea ApS har længe ønsket at ekspandere internationalt, og derfor er salget til kapitalfonden VækstPartner Kapital meget kærkomment. VækstPartner Kapital fokuserer på BtB-vækstvirksomheder, som er markedsledende inden for en niche. VækstPartner Kapital har tidligere investeret i spændende vækstvirksomheder og har blandt andet skudt et større millionbeløb i den dansket robotvirksomhed Roeq, som udvikler robotudstyr og software til MiR-robotter (Mobile Industrial Robots).

VækstPartner Kapital kommer til at have en aktiv rolle i virksomheden og være tæt på de strategiske beslutninger. Derudover vil VækstPartner Kapital bidrage med den nødvendige knowhow, der skal til for at Blue Idea ApS kan flytte sig internationalt.

Stifter Flemming Bøgely ejer stadig via Holstrup Invest ApS 30% af Blue Idea ApS og vil fortsat fungere som administrerende direktør i virksomheden.

Kontakt advokat Rasmus Thusgaard for rådgivning om køb eller salg af virksomheder.