INNOVA Advokatfirma konsoliderer sine M&A-kompetencer med ny partner

Pr. 1. januar 2019 indtræder advokat Rasmus Lundorf Thusgaard som partner i INNOVA Advokatfirma. Som en del af sin langsigtede strategi har INNOVA sonderet terrænet for stærke kompetencer indenfor virksomhedsoverdragelser. Og som resultat heraf har man indgået aftale med advokat Rasmus Lundorf Thusgaard, der med sin store internationale erfaring fra udstationering i Asien vil være en nøgleperson i udviklingen og udvidelsen af INNOVAs position på markedet.

“Vi har længe oplevet stigende aktivitet i M&A-markedet, så det er med stor forventning og begejstring, at vi byder Rasmus velkommen. Der er et dynamisk og lukrativt M&A-marked for tiden, og med denne oprustning er vi nu helt parate til at håndtere flere store transaktioner”, siger managing partner, Lars Bentsen.

Rasmus indsættes som leder af INNOVAs afdeling for Corporate/M&A og skal særligt bistå INNOVAs klienter med komplekse M&A-transaktioner, Private equity- og ventureinvesteringer samt generationsskifterådgivning.

Som advokat har Rasmus altid haft stor fokus på at yde løsningsorienteret og værdiskabende rådgivning, og sammen med resten af INNOVA vil han bidrage til at nå målet om at være blandt de bedste indenfor MidMarket M&A og være et konkurrencedygtigt alternativ til de største advokatkontorers M&A-afdelinger.