Platformen FUTBIN, som står bag nogle af de mest populære communities i e-sporten; FIFA, har netop skiftet hænder i en handel til op mod 780 mio. kr. Køberen er den danske bettingkoncern Better Collective.

FUTBIN med grundlægger og medejer Klaus O. i spidsen er gennem hele virksomhedsoverdragelsen rådgivet af et team fra INNOVA Advokatfirma bestående af advokat og partner Rasmus Thusgaard, advokat og partner Jørgen Lillelund-Olsen, advokat Uffe Nørgaard og advokatfuldmægtig Nicolas Wyndham Sich.

Rasmus Thusgaards juridiske og kommercielle rådgivning gav os et godt overblik i den komplekse proces” fortæller Klaus, og fortsætter ”Gennem hele forløbet følte jeg og resten af ejerkredsen en tryghed i den viden og de stærke kompetencer, som Rasmus og teamet bragte ind i processen.

Klaus kan nu se tilbage på et vellykket forløb, hvor nøgleordet var kommunikation. For ham var netop dette den væsentlige faktor for skabelsen af tryghed og overblik i overdragelsen.

INNOVA Advokatfirma arbejder konstant på at fastholde og udbygge en position som værdsat M&A-rådgiver  – blandt andet ved en fast insisteren på at levere juridisk og kommerciel rådgivning på internationalt niveau. Dette anerkendes år efter år af det internationale rating-bureau Legal 500, hvor INNOVA Advokatfirma netop har opnået en placering i Tier 4.

Kontakt advokat og partner Rasmus Thusgaard for rådgivning om køb eller salg af virksomheder.