The Legal 500

The Legal 500 er et internationalt anerkendt og prestigefyldt juridisk opslagsværk og rankingbureau, som hvert år placerer advokatfirmaer og advokater på en liste over de absolut bedste på internationalt niveau. The Legal 500 analyserer og vurderer advokaters kompetencer over hele verden via et omfattende forskningsprogram. Placeringerne er baseret på 300.000 klienters feedback verden over, interviews med førende advokater og et team af erfarne forskere.

I The Legal 500 bliver advokat Elisabet Villadsen Jensens viden og erfaring indenfor fast ejendom fremhævet og anerkendt. Peter Gerken bliver anerkendt inden for sit arbejde og erfaring med køb og salg af virksomheder, samt strategisk og forretningsmæssig rådgivning. Christian Lomborg Jessens viden og store erfaring med entrepriseret bliver fremhævet af The Legal 500 og Jørgen Lillelund Olesen fremhæves som erfaren og meget vidende indenfor sit forretningsområde.

TESTIMONIALS FRA NOGLE AF VORES KLIENTER IFM. LEGAL 500

”INNOVA Advokatfirma har været en uvurderlig partner for os. De lyttede til vores tanker, behov og overordnede vision – og hjalp os derved med at skabe det bedste juridiske grundlag for vores marked.”

”De er et team, der supplerer hinanden rigtig godt på tværs af deres højeste kompetencer, og vi har altid modtaget perfekt hjælp og besparelser i alle processer.”

”Det, der gør denne praksis speciel, er indsamlingen af ​​meget store kapaciteter i et relativt lille kontor. Man kan altid stole på partnerinddragelse uanset sagsstørrelse. Derudover tror jeg, at et særligt træk er evnen til at oversætte lov.”

”De holder af min forretning og stræber altid efter at opnå det bedste resultat.”

”Meget stærke personligheder. Meget professionelle, talentfulde og dygtige. Juridisk rådgivning og kommerciel tankegang er integrerede dele af deres services.”

”Stærke erhvervsadvokater. Fremragende betroede rådgivere for deres kunder.”

”De advokater, du møder, er dygtige, kompetente og ved, hvordan man møder klienten i øjenhøjde. INNOVAs evne til at vurdere og rådgive i løbet af sagen hjalp mig med at holde fokus på sagen.”

 

Du kan læse mere om The Legal 500 her.